👨‍💻 Registriraj se i iskoristi dodatnih 5% popusta!

Do besplatne dostave nedostaje još 50,00!

HOROLUX Parfem za pranje rublja DEA

HOROLUX Parfem za pranje rublja DEA

Šifra DEA001 Kategorije , Številka

27,90 s PDV

Pogledaj košaricu

Jeste li ikada čuli za parfem koji se koristi za pranje rublja? Sada je dostupan i ovdje. U ponudi imamo 4 različite vrste luksuznih parfema za pranje rublja. Dostupni su u pakiranju od 300 ml. Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Deolab S.r.l., koja ima dugogodišnju tradiciju za takve proizvode.

Horolux je prvi miris za rublje koji miriše na elegantan i moderan parfem. Svojim raskošnim mirisom parfem će vam ostaviti neizbrisivu uspomenu. Godine istraživanja postale su stvarnost između dragocjenih sirovina i mirisa.

Profesionalni proizvodi Horolux linije puno su više od jednostavnih mirisa za rublje. Dovoljno je nekoliko kapi dodati u perilicu da dobijete mirisnu odjeću. Mirisna odjeća daje vam osjećaj ugode tijekom cijelog dana.

DEA je ženstven, lagan i nježan voćni cvjetni miris za rublje. Ugodan miris pratit će vas na putovanju kroz cvjetno polje okruženo tišinom i mirisom cvijeća. Pružit će vam osjećaj opuštanja i mira.

 

 

 

 

Šifra DEA001 Kategorije: , Številka parfuma

DODAJ NA SVOJU LISTU ŽELJA

Imaš pitanja o proizvodu? Piši nam na chat u donjem desnom kutu.
Više odgovora na često postavljana pitanja dostupno je ovdje.

Opis

UPUTE ZA KORIŠTENJE:

Prije upotrebe proizvod dobro promiješajte.

Kao mjeru možete koristiti čep na pakiranju koji je oko 5 ml.

  STROJNO PRANJE: Dodajte 5/10 ml parfema u odjeljak za ispiranje gdje obično stavljate omekšivač. Parfem se može dozirati u bilo kojoj fazi pranja.

  U SUŠILICI: Nakapajte nekoliko kapi parfema na rupčić ili komad tkanine i stavite u sušilicu. Nemojte prskati parfem izravno na odjeću.

  RUČNO PRANJE: U 5 litara vode dodajte 5/10 ml parfema.

MIRISNE NOTE VJETRA S ISTOKA:cvjetni, voćni, drveni, vanilija

SASTAV: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahydro-2,3,8,8-Tetramhetyl-2-Naphthyl)-Ethanone. 3,7-Dimethylocta-1,6-Dien-3-yl Acetat, 3,7-Dimethyl-3-Octanol, 3,4,5,6,6 Pentamethylhept-en-2-One (and isomers), Demascenone.

UPOZORENJE: Nije za jelo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice. Proizvod može izazvati alergijsku reakciju.

INCI: Parfem (Profesionalni proizvod)

Dodatne informacije

Količina

, ,

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “HOROLUX Parfem za pranje rublja DEA”

Dodaj proizvod u košaricu

Pogledaj košaricu

Najpopularniji parfemi za pranje rublja

Ako naručuješ prvi put i prije veće kupnje želiš isprobati različite mirise koje nudimo, preporučujemo sljedeće:

Parfemi za pranje rublja također se mogu izuzetno dobro kombinirati s mirisima za tkanine i mirisnim vrećicama za dom:

  • mirisi za tkanine (12,90€), koji ne sadrže alkohol i plinove. Prikladni su za sve vrste tkanina, uključujući svilu i kašmir. Ne ostavljaju mrlje. Idealne su za zavjese, automobile, sofe i odjeću.
  • mirisne vrećice (10,90€) stvorene su od prirodne neprehrambene lisnate riže i osmišljene kako bi tvojoj odjeći i domu dale jedinstven i nezamjenjiv miris.

Pakiranje sadrži difuzor od 200 ml i 5 štapića od ratana. Jednostavno korištenje.

Praktični mirisni sprejevi za svaku namjenu i prostor. Uživaj u mirisu!