👨‍💻 Registriraj se i iskoristi dodatnih 5% popusta!

🇭🇷 Cijena GLS dostave 4,50 eura.

HOROLUX Parfem za pranje rublja SOUL

HOROLUX Parfem za pranje rublja SOUL

Šifra SOUL001 Kategorije , Številka

27,90 s PDV

Jeste li ikada čuli za parfem koji se koristi za pranje rublja? Sada je dostupan i ovdje. U ponudi imamo 4 vrste luksuznih parfema za pranje rublja, dostupne u veličini od 300 ml. Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Deolab S.r.l., koja ima dugogodišnju tradiciju za takve proizvode.

Horolux je prvi miris za rublje koji miriše na elegantan i moderan parfem. Svojim raskošnim mirisom parfem će vam ostaviti neizbrisivu uspomenu. Godine istraživanja postale su stvarnost između dragocjenih sirovina i mirisa.

Profesionalni proizvodi Horolux linije puno su više od jednostavnih mirisa za rublje. Dovoljno je nekoliko kapi dodati u perilicu da dobijete mirisnu odjeću. Mirisna odjeća daje vam osjećaj ugode tijekom cijelog dana.

SOUL je citrusni miris za rublje s drvenastom notom. Kombinacija tamjana, mošusa i drveta vrlo je šarmantna. Miris će vas odvesti na mistično, misteriozno putovanje podno tibetanskog hrama. Limunova kora, grejp i absint stapaju se u srce mirte i tamjana na pozadini drva pačulija, cedra i zelene mahovine. Miris “Tisuću i jedna noć” osvaja vaša osjetila svojim odvažnim i obavijajućim karakterom. To je duša sa svojom drvenastom i rustikalnom notom koja će vas pratiti na mističnom i tajanstvenom putovanju. Soul je malo muževniji miris.

 

 

 

 

 

Šifra SOUL001 Kategorije: , Številka parfuma

DODAJ NA SVOJU LISTU ŽELJA

Imaš pitanja o proizvodu? Piši nam na chat u donjem desnom kutu.
Više odgovora na često postavljana pitanja dostupno je ovdje.

Opis

UPUTE ZA KORIŠTENJE:

Prije upotrebe proizvod dobro promiješajte.

Kao mjeru možete koristiti čep na pakiranju koji je oko 5 ml.

  STROJNO PRANJE: Dodajte 5/10 ml parfema u odjeljak za ispiranje gdje obično stavljate omekšivač. Parfem se može dozirati u bilo kojoj fazi pranja.

  U SUŠILICI: Nakapajte nekoliko kapi parfema na rupčić ili komad tkanine i stavite u sušilicu. Nemojte prskati parfem izravno na odjeću.

  RUČNO PRANJE: U 5 litara vode dodajte 5/10 ml parfema.

MIRISNE NOTE: svježe, drvenaste note

PARFEM ZA PRANJE RUBLJA 300 ml Dodajte nekoliko kapi parfema u perilicu kako bi rublje zamirisalo. Parfem će vam pružiti osjećaj ugode tijekom cijelog dana.

SASTAV: Acetat p-t-But-Cycloexile, Alpha Hexyl Cinnamaldehyde, 3,7-Dimethylocta-1,6-Dien-3-yl Acetat, 1,8(9)P-Menthadiene, 3,7-Dimethyl-1,6-Octadien-3-ol, 6-Octen-1-ol,3,7-Dimethyl, 1,8-Cineol, (1S)2,6,6-Trimethylbicyclo-2-Heptene, 3-Methyl-4-(2,6,6-Trimethyl-2-Cyclohexen-1-yl)-3-Buten-2-One (main component).

UPOZORENJE: Nije za jelo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice. Proizvod može izazvati alergijsku reakciju.

INCI: Parfem za pranje rublja (Profesionalni proizvod)

Dodatne informacije

Količina

, ,

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “HOROLUX Parfem za pranje rublja SOUL”

Dodaj proizvod u košaricu

Najpopularniji parfemi za pranje rublja

Parfemi za pranje rublja također se mogu izuzetno dobro kombinirati s mirisima za tkanine i mirisnim vrećicama za dom:

  • mirisi za tkanine (12,90€), koji ne sadrže alkohol i plinove. Prikladni su za sve vrste tkanina, uključujući svilu i kašmir. Ne ostavljaju mrlje. Idealne su za zavjese, automobile, sofe i odjeću.
  • mirisne vrećice (10,90€) stvorene su od prirodne neprehrambene lisnate riže i osmišljene kako bi tvojoj odjeći i domu dale jedinstven i nezamjenjiv miris.