👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!

MIRIS ZA DOM MORSKI MINERALI

25,90 s PDV

NOVO! MIRIS ZA DOM MORSKI MINERALI!

Predstavljamo vam novu liniju premium mirisa za dom marke Horomia. Nova linija mirisa uključuje osam jedinstvenih visokokvalitetnih esencija koje su kreirali renomirani talijanski parfimeri. Svaki od osam mirisa donosi ugodan i harmoničan miris u prostoriju. Osim izvanrednih mirisa, osmislili su savršeno elegantno pakiranje koje će se uklopiti u svaki prostor.

Pakiranje sadrži difuzor od 200 ml i 5 štapića od ratana.

OPIS MIRISA

Cvjetne, slane morske note čine miris svježim i ugodnim. Ovaj miris u prostoriju unosi nježnu i svježu esenciju koja podsjeća na morski povjetarac uz stijene u zalasku sunca, gdje se valovi lome i oslobađaju miris morske soli u zrak.

Gornje note: morska sol, bijeli ljiljan

Srednje note: troplata, ciklama, mineralne note

Bazne note: mahune tonke, pačuli, slani mošus

Miris za dom Morski minerali – Uporaba:

1. Preporučamo korištenje svih priloženih štapića za optimalno širenje mirisa. Često okrećite štapiće kako biste osnažili miris.

2. Kod prvog korištenja preporučamo da štapiće ubacite, a zatim okrenete nakon sat vremena kako bi se parfem bolje upio u svaki štapić.

3. Ne zaboravite okretati štapiće barem jednom dnevno. Ne dopustite da se vrhovi štapića koji nisu u kontaktu s parfemom osuše. Za intenzivniji miris okrenite štapiće nekoliko puta dnevno. Što se štapići više puta okreću, to će miris biti intenzivniji.

Miris za dom Morski minerali – Savjet:

1. Izbjegavajte postavljanje mirisa blizu izvora topline.

2. Stavite miris na mjesto u razini očiju. Prolazak ljudi i posljedično kretanje zraka pridonijet će homogenoj difuziji mirisa. Osim toga, postavljanje prenisko ili previsoko učinilo bi parfem neprimjetnim za nos.

3. Za male do srednje velike prostorije stavite miris u središte prostorije. U velikim sobama preporučujemo postavljanje dva mirisa na suprotne strane.

Sastav: Benzyl salicylate, cis-3-Hexenyl salicylate, Citronellol, Linalool, Methylenedioxyphenyl Methylpropanal, Coumarin, Methoxyhydratropaldehyde

Upozorenje: Proizvod može izazvati alergijsku reakciju na koži. Proizvod je štetan za vodene organizme. Čuvati izvan dohvata djece i životinja. Zapaljivo. Ako se pojavi iritacija kože ili osip, potražite liječničku pomoć.

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
Dišava za prostor Morski mineraliMIRIS ZA DOM MORSKI MINERALI
25,90 s PDV