MIRIS ZA DOM PLAVI CVIJET

25,90 s PDV

MIRIS ZA DOM PLAVI CVIJET

Predstavljamo vam novu liniju premium mirisa za dom marke Horomia. Nova linija mirisa uključuje osam jedinstvenih visokokvalitetnih esencija koje su kreirali renomirani talijanski parfimeri. Svaki od osam mirisa donosi ugodan i harmoničan miris u prostoriju. Osim izvanrednih mirisa, osmislili su savršeno elegantno pakiranje koje će se uklopiti u svaki prostor.

Pakiranje sadrži difuzor od 200 ml i 5 štapića od ratana.

OPIS MIRISA

Miris je opuštajući i sladak poput proljeća. Esencija plavog cvijeta nudi nam miris slatkog cvjetnog buketa lavande i brinjala. Ovaj miris donosi opuštajući i smireni osjećaj u dom.

Gornje note: grejpfrut, crni biber, paprat

Srednje note: lavanda, čempres

Bazne note: vetiver, pačuli, hrastova mahovina

Miris za dom Plavi cvijet

KORISTITI:

1. Preporučamo korištenje svih priloženih štapića za optimalno širenje mirisa. Često okrećite štapiće kako biste osnažili miris.

2. Kod prvog korištenja preporučamo da štapiće ubacite, a zatim okrenete nakon sat vremena kako bi se parfem bolje upio u svaki štapić.

3. Ne zaboravite okretati štapiće barem jednom dnevno. Ne dopustite da se vrhovi štapića koji nisu u kontaktu s parfemom osuše. Za intenzivniji miris okrenite štapiće nekoliko puta dnevno. Što se štapići više puta okreću, to će miris biti intenzivniji.

SAVJET:

1. Izbjegavajte postavljanje mirisa blizu izvora topline.

2. Stavite miris na mjesto u razini očiju. Prolazak ljudi i posljedično kretanje zraka pridonijet će homogenoj difuziji mirisa. Osim toga, postavljanje prenisko ili previsoko učinilo bi parfem neprimjetnim za nos.

3. Za male do srednje velike prostorije stavite miris u središte prostorije. U velikim sobama preporučujemo postavljanje dva mirisa na suprotne strane.

Sastav: 4-tert-Butylcyclohexyl Acetate, Linalool, Cinnamal, Citronellol, Coumarin, Limonene, Eugenol, Heliotropine, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Eucalyptol, Methylundecanal, Methyl Dihydroxy-Dimethylbenzoate

Upozorenje: Proizvod može izazvati alergijsku reakciju na koži. Proizvod je štetan za vodene organizme. Čuvati izvan dohvata djece i životinja. Zapaljivo. Ako se pojavi iritacija kože ili osip, potražite liječničku pomoć.

Također preporučujemo

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
MIRIS ZA DOM PLAVI CVIJET
25,90 s PDV
0