👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!
🚚 Do brezplačne dostava manjka še 50,00!

MIRISNA SVIJEĆA MORSKI MINERALI

23,90 s PDV

NOVO! MIRISNA SVIJEĆA MORSKI MINERALI!

Predstavljamo vam novu liniju premium mirisnih svijeća s prirodnim sojinim voskom brenda Horomia. Nova linija mirisnih svijeća uključuje osam jedinstvenih visokokvalitetnih esencija koje su kreirali renomirani talijanski parfumeri. Svaka od osam mirisnih svijeća u prostoriju unosi ugodan i harmoničan miris. Za kraj, osim izvanrednih mirisa, osmislili su i savršeno i elegantno pakiranje savršeno za uređenje svake prostorije.

Mirisna svijeća u staklenom pakiranju teži 350 g i ukrašena je ručno rađenim poklopcem od orahovog drveta. Poklopac služi i za zatvaranje svijeće kada ne gori, kako bi se sačuvao miris koji se nalazi u vosku.

Vrijeme gorenja svijeće je do 75 sati.

Nakon što je vosak potrošen, staklenka se može koristiti u različite svrhe.

OPIS MIRISA

Cvjetne i slane morske note čine miris svježim i ugodnim. Ovaj miris unosi nježnu i svježu esenciju u prostoriju, podsjećajući na morski povjetarac koji se osjeća kada hodate uz stijene u zalasku sunca, gdje se valovi lome i oslobađaju miris morske soli.

Gornje note: morska sol, bijeli ljiljan

Srednje note: troplata, ciklama, mineralne note

Bazne note: mahune tonke, pačuli, slani mošus

SASTAV: Benzyl Salicylate, Cis-3-Hexenyl Salicylate, Methoxyhydratropaldehyde

UPOZORENJE:Proizvod može izazvati alergijsku reakciju na koži. Proizvod je štetan za vodene organizme. Čuvati izvan dohvata djece i životinja. Ne bacajte proizvod nakon upotrebe. Ako se pojavi iritacija kože ili osip, potražite liječničku pomoć.

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
MIRISNA SVIJEĆA MORSKI MINERALI
23,90 s PDV