👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!
🚚 Do brezplačne dostava manjka še 50,00!

MIRISNA SVIJEĆA NARANČA & CIMET

23,90 s PDV

NOVO! MIRISNA SVIJEĆA NARANČA & CIMET!

Predstavljamo vam novu liniju premium mirisnih svijeća s prirodnim sojinim voskom brenda Horomia. Nova linija mirisnih svijeća uključuje osam jedinstvenih visokokvalitetnih esencija koje su kreirali renomirani talijanski parfumeri. Svaka od osam mirisnih svijeća u prostoriju unosi ugodan i harmoničan miris. Za kraj, osim izvanrednih mirisa, osmislili su i savršeno i elegantno pakiranje savršeno za uređenje svake prostorije.

Mirisna svijeća u staklenom pakiranju teži 350 g i ukrašena je ručno rađenim poklopcem od orahovog drveta. Poklopac služi i za zatvaranje svijeće kada ne gori, kako bi se sačuvao miris koji se nalazi u vosku.

Vrijeme gorenja svijeće je do 75 sati.

Nakon što je vosak potrošen, staklenka se može koristiti u različite svrhe.

OPIS MIRISA

Naranča i cimet unose u prostor posebno toplu energiju koja podsjeća na tipične mediteranske mirise koje karakterizira toplo i sunčano vrijeme.

Gornje note: narančin cvijet, gorka naranča, mandarina

Srednje note: cimet, đumbir, zvjezdasti anis

Bazne note: mahune tonke, pačuli, slani mošus

SASTAV: Limonene, Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, Coumarin, Eugenol, Linalool

UPOZORENJE: Proizvod može izazvati alergijsku reakciju na koži. Proizvod je štetan za vodene organizme. Čuvati izvan dohvata djece i životinja. Ne bacajte proizvod nakon upotrebe. Ako se pojavi iritacija kože ili osip, potražite liječničku pomoć.

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
MIRISNA SVIJEĆA NARANČA & CIMET
23,90 s PDV