👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!
🚚 Do brezplačne dostava manjka še 50,00!

MIRISNA SVIJEĆA ŠUMSKO VOĆE

23,90 s PDV

NOVO! MIRISNA SVIJEĆA ŠUMSKO VOĆE!

Predstavljamo vam novu liniju premium mirisnih svijeća s prirodnim sojinim voskom brenda Horomia. Nova linija mirisnih svijeća uključuje osam jedinstvenih visokokvalitetnih esencija koje su kreirali renomirani talijanski parfumeri. Svaka od osam mirisnih svijeća u prostoriju unosi ugodan i harmoničan miris. Za kraj, osim izvanrednih mirisa, osmislili su i savršeno i elegantno pakiranje savršeno za uređenje svake prostorije.

Mirisna svijeća u staklenom pakiranju teži 350 g i ukrašena je ručno rađenim poklopcem od orahovog drveta. Poklopac služi i za zatvaranje svijeće kada ne gori, kako bi se sačuvao miris koji se nalazi u vosku.

Vrijeme gorenja svijeće je do 75 sati.

Nakon što je vosak potrošen, staklenka se može koristiti u različite svrhe.

OPIS MIRISA

Sladak miris podsjeća na jesensku šetnju blagim obroncima vinove loze obučene u prekrasne jesenske boje. Voćne note šumskog voća i crne trešnje podsjećaju na aromu najslađeg vina.

Gornje note: ogrozd, šumske jagode, crna trešnja

Srednje note: crni ribiz, lišće vinove loze, crveni ribiz

Bazne note: mošt, šećer od trske, jela

SASTAV: Linalool, 4-tert Butylcyclohexyl Acetate, D-Limonene, Ethyl Methylphenylglycidate, Geraniol, Neryl Acetate, Nopyl Acetate

UPOZORENJE: Proizvod može izazvati alergijsku reakciju na koži. Proizvod je štetan za vodene organizme. Čuvati izvan dohvata djece i životinja. Ne bacajte proizvod nakon upotrebe. Ako se pojavi iritacija kože ili osip, potražite liječničku pomoć.

 

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
MIRISNA SVIJEĆA ŠUMSKO VOĆE
23,90 s PDV