👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!

MIRISNE VREĆICE ZLATNI ARGAN

10,90 s PDV

NOVO! MIRISNE VREĆICE ZLATNI ARGAN! Jedinstveni intenzivni mirisi Horomia sada su dostupni i u višenamjenskim mirisnim vrećicama. Mirisne vrećice izrađene su od prirodne neprehrambene napuhane riže i osmišljene su kako bi vašoj odjeći i vašem domu dale jedinstven i neizostavan miris. Svako pakiranje sadrži tri mirisne vrećice, koje su namijenjene za višekratnu upotrebu. Mirisne vrećice idealno se koriste u kombinaciji s istim mirisom parfema za rublje koji možete pronaći u našem asortimanu.

MIRISNE NOTE: citrusne note, đurđica, ciklama, cedar, bijeli mošus, vanilija

MIRISNE NOTE: citrusne note, đurđica, ciklama, cedar, bijeli mošus, vanilija

UPUTE ZA UPORABU:

Paket sadrži tri mirisne vrećice koje se mogu koristiti više puta. Svaki miris upakiran je u prozirnu vrećicu s kvalitetnom zaštitom od prolijevanja. Prije upotrebe uklonite prozirnu vrećicu proizvoda i iz nje izvadite mirisnu vrećicu. Mirisne vrećice su multifunkcionalne i pogodne za osvježavanje prostora i odjeće. Proizvod možete koristiti: kao miris za odjeću u ormarima, ladicama, na vješalicama, u putnim koferima… Miris jedne vrećice može trajati od 8 do 12 tjedana, ovisno o okolini u kojoj se nalazi proizvod. U sušilicu se mogu dodati i mirisne vrećice u kojima se jedna vrećica može koristiti 6 do 8 ciklusa. NEMOJTE dodavati vrećice mirisa u kombiniranu perilicu-sušilicu. Također su idealni za parfimiranje prostorija. Možete ih koristiti kao dodatak usisavanju usisavačem, tako da prirodnu neprehrambenu rižu iz mirisne vrećice prospete po podu i usisate u filter usisavača. Tijekom usisavanja, filter usisavača će lijepo mirisati u prostoriji.

SASTAV: 4-tert-Butylcyclohexyl Acetate, Hexyl salicylate, Linalool, Coumarin, Dihydroterpinyl acetate, Geraniol, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Limonene, Octahydro-Methoxy-Tetramethyl-Methanoazulene

UPOZORENJE: Nije za jelo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Proizvod može izazvati alergijsku reakciju.

INCI: Višenamjenska mirisna vrećica (Profesionalni proizvod)

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
MIRISNE VREĆICE ZLATNI ARGAN
10,90 s PDV