👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!

Profumel Parfem za pranje rublja PINK FLOWER

14,90 s PDV

Jeste li ikada čuli za parfem koji se koristi za pranje rublja? Sada je dostupan i ovdje. U ponudi imamo 8 različitih vrsta parfema za pranje rublja dostupnih u pakiranju od 250 ml. Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Deolab S.r.l., koja ima dugogodišnju tradiciju za takve proizvode.

Profesionalni Profumel proizvodi puno su više od jednostavnih mirisa za rublje. Dovoljno je nekoliko kapi dodati u perilicu da dobijete mirisnu odjeću.

Profumel je prvi miris za rublje koji brine za dobrobit najmlađih, beba i male djece. Formula parfema za pranje rublja je dezinficijensna i hipoalergena te je pogodna za osjetljivu dječju kožu koja je posebno razdražljiva. Proizvod Profumel pomaže u uklanjanju klica i bakterija s odjeće.

PINK FLOWER ili ružičasto cvijeće. Cvjetna aldehidna harmonija otvara ovaj slatki miris svojim karakterom. Gornje note privlače pažnju svježom, ali odlučnom kombinacijom ananasa i cvijeta naranče. U srcu mirisa je elegantna ruža od damasta, praćena cvijetom ljiljana i irisom. Drvena baza upotpunjuje kompoziciju sandalovinom koja je osvježena balzamičnim i energičnim notama benzoina.

 

 

 

 

UPUTE ZA KORIŠTENJE:

Prije upotrebe proizvod dobro promiješajte.

Kao mjeru možete koristiti čep na pakiranju koji je oko 5 ml.

  STROJNO PRANJE: Dodajte 5/10 ml parfema u odjeljak za ispiranje gdje obično stavljate omekšivač. Parfem se može dozirati u bilo kojoj fazi pranja.

  U SUŠILICI: Nakapajte nekoliko kapi parfema na rupčić ili komad tkanine i stavite u sušilicu. Nemojte prskati parfem izravno na odjeću.

  RUČNO PRANJE: U 5 litara vode dodajte 5/10 ml parfema.

MIRISNE NOTE VANILIJE: ananas, cvijet naranče, ruža, cvijet ljiljana, iris, sandalovina, balzamične note

SASTAV: 3,7-Dimethyl-1,6-Octadien-3-ol Acetat p-t-But-Cicloexile, 2-Pentyl-3-Phenyl-2-Ppropen-1-al, 2-(4-Methylcyclohex-3-en-1-yl) Propan-2-ol, 6-Octen-1-ol, 3,7-Dimethyl, 2-Methyl-3-(4-Isopropyphenyl) Propanal, 2-Methyl Undercanal, 3,7-Dimethyl-2,6-Octadien-1-olo, (e)-3-Phenylprop-2-en-1-ol, 1,2-Benzopyrone, Dodecanal, 3-Methyl-4-(2,6,6-Trimethyl-2-Cyclohexen-1-yl)-3-Buten-2-one, 2-Methoxy-4-(2-Ppropen-1-yl) Phenol, Cis-4-Isopropylcyclohexenemethanol

UPOZORENJE: Nije za jelo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice. Proizvod može izazvati alergijsku reakciju.

INCI: Parfem za pranje rublja (Profesionalni proizvod)

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
Profumel Parfem za pranje rublja PINK FLOWER
14,90 s PDV