👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!

SET Parfema za pranje rublja GLAZBA SUNCA

26,90 s PDV

MIRISNE NOTE: breskva, ružičasti heliotrop, bijeli mošus, cedrovo drvo

MUSICA DEL SOLE Horomia set sastoji se od dva proizvoda:

1 x 250 ml parfem za pranje rublja

1 x 250 ml miris za tkanine i dom

SASTAV PARFEMA ZA PRANJE RUBLJA: ACETATO P-T-BUT-CICLOEXILE, 3,2-METHYL-3(4-TERT-BUTYLPHENY) PROPANAL, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-OCTAHYDRO-2,3,8,8-TETRAMETHYL-2-NAPHTHYL)-ETHANONE, 6-OCTEN-1-OL, 3,7-DIMETHYL, 1,2-BENZOPYRONE, 3,4,5,6,6, PEENTAMETHYLHEPT-3-2-ONE (AND ISOMERS), 3,4-METHYLENDIOXYBENZALDEHYDE, 3-METHYL-4(2,6,6-TRIMETHYL-2-CYCLOHEXEN-1-YL)-3-BUTEN-2-ONE

UPOZORENJE: Nije jestivo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice.

SASTAV SPREJA: 4-(4-idrossi-4-metilpentil)cicloes-3-enecarbaldeide, Citronellolo, Etil 4-tert-butilcicloesile, Linalolo: Lahko povzroči alergijsko reakcijo

INCI: Parfem za tkanine i prostor (Profesionalni proizvod)

Novo na tržištu! Jeste li ikada čuli za parfem koji se koristi za pranje rublja? Sada je dostupan i ovdje. U ponudi imamo 16 različitih vrsta parfema za pranje rublja. Dostupni su u tri različite veličine; 50, 250 i 500 ml. Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Horomia koja ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje.

Profesionalni Horomia proizvodi puno su više od jednostavnih mirisa za rublje. Dovoljno je nekoliko kapi dodati u perilicu da dobijete mirisnu odjeću. Mirisna odjeća daje vam osjećaj ugode tijekom cijelog dana.

MIRISNE NOTE: breskva, ružičasti heliotrop, bijeli mošus, cedrovo drvo

PARFEM ZA PRANJE RUBLJA 250 ml Dodajte nekoliko kapi parfema u perilicu kako bi Vaše rublje zamirisalo. Parfem će vam pružiti osjećaj ugode tijekom cijelog dana.

SPREJ ZA TKANINE I DOM 250 ml: Inovativni proizvod bez alkohola i plinova, pogodan za sve vrste tkanina, uključujući svilu i kašmir. Proizvod ne ostavlja mrlje. Idealan je za zavjese, unutrašnjost automobila, sofe i odjeću.

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
SET Parfema za pranje rublja GLAZBA SUNCA
26,90 s PDV