👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!
🚚 Do brezplačne dostava manjka še 50,00!

SET Parfema za pranje rublja PLAVI CVIJET LOTOSA

26,90 s PDV

MIRISNE NOTE: cvijeće, mošus, plavi lotosov cvijet

BLUE FIOR DI LOTO Horomia set sastoji se od dva proizvoda:

1 x 250 ml parfem za pranje rublja

1 x 250 ml miris za tkanine i dom

Novo na tržištu! Jeste li ikada čuli za parfem koji se koristi za pranje rublja? Sada je dostupan i ovdje. U ponudi imamo 16 različitih vrsta parfema za pranje rublja. Dostupni su u tri različite veličine; 50, 250 i 500 ml. Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Horomia koja ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje.

Profesionalni Horomia proizvodi puno su više od jednostavnih mirisa za rublje. Dovoljno je nekoliko kapi dodati u perilicu da dobijete mirisnu odjeću. Mirisna odjeća daje vam osjećaj ugode tijekom cijelog dana.

MIRISNE NOTE: cvijeće, mošus, plavi lotosov cvijet

PARFEM ZA PRANJE RUBLJA 250 ml Dodajte nekoliko kapi parfema u perilicu kako bi Vaše rublje zamirisalo. Parfem će vam pružiti osjećaj ugode tijekom cijelog dana.

SPREJ ZA TKANINE I DOM 250 ml: Inovativni proizvod bez alkohola i plinova, pogodan za sve vrste tkanina, uključujući svilu i kašmir. Proizvod ne ostavlja mrlje. Idealan je za zavjese, unutrašnjost automobila, sofe i odjeću.

 

SASTAV PARFEMA ZA PRANJE RUBLJA:Para-ter-Butilcicloesil acetato. Citronellol. Esil cinnamal. 2 Metil undecanale. 1-metossi-4-(1-propenil) benzene. Coumarin. Alfa-Metile-1,3-benzodiossole-5-propionaldeide

UPOZORENJE: Nije jestivo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice.

SASTAV SPREJA: A-hexylcinnamaldehyde, Citronellol, Etil 4-tert-butilcicloesile: Lahko povzroči alergijsko reakcijo

INCI: Parfem za tkanine i prostor (Profesionalni proizvod)

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
SET Parfema za pranje rublja PLAVI CVIJET LOTOSA
26,90 s PDV