👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!
🚚 Do brezplačne dostava manjka še 50,00!

SET Parfema za pranje rublja WHITE

26,90 s PDV

MIRISNE NOTE: aldehidi, đurđevak, geranium, bijela ruža, zelene note, mošus, vanilija

WHITE Horomia set sastoji se od dva proizvoda:

1 x 250 ml parfem za pranje rublja

1 x 250 ml miris za tkanine i dom

Novo na tržištu! Jeste li ikada čuli za parfem koji se koristi za pranje rublja? Sada je dostupan i ovdje. U ponudi imamo 16 različitih vrsta parfema za pranje rublja. Dostupni su u tri različite veličine; 50, 250 i 500 ml. Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Horomia koja ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje.

Profesionalni Horomia proizvodi puno su više od jednostavnih mirisa za rublje. Dovoljno je nekoliko kapi dodati u perilicu da dobijete mirisnu odjeću. Mirisna odjeća daje vam osjećaj ugode tijekom cijelog dana.

MIRISNE NOTE: aldehidi, đurđevak, geranium, bijela ruža, zelene note, mošus, vanilija

PARFEM ZA PRANJE RUBLJA 250 ml Dodajte nekoliko kapi parfema u perilicu kako bi Vaše rublje zamirisalo. Parfem će vam pružiti osjećaj ugode tijekom cijelog dana.

SPREJ ZA TKANINE I DOM 250 ml: Inovativni proizvod bez alkohola i plinova, pogodan za sve vrste tkanina, uključujući svilu i kašmir. Proizvod ne ostavlja mrlje. Idealan je za zavjese, unutrašnjost automobila, sofe i odjeću.

 

SASTAV PARFEMA ZA PRANJE RUBLJA: 2-(4-tert-Butillbenzil) Propionaldeide. Citronellol. Amil Cinnamal. 2-Metil-3-(para-isopropilefenil) Propionaldeide. Para-ter-Butilcicloesil acetat. 2,6-ottadien-1-olo, 3,7-dimetile-, (2E)-. Cinnamyl Alcohol. 2 Metil undecanale. Isoeugenol. Coumarin. 3-metile-4-(2,6,6-trimetile-2-cicloesen-1-il)-3-buten-2-one

UPOZORENJE: Nije jestivo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice.

SASTAV SPREJA: 3-p-cumenIl-2-metilpropionaldeide, Amile Cinnamal, Etil 4-tert-butilcicloesile, Geraniol, Isoeugenol: Izdelek lahko povzroči alergijsko reakcijo

INCI: Parfem za tkanine i prostor (Profesionalni proizvod)

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
SET Parfema za pranje rublja WHITE
26,90 s PDV