Sobni parfem LOTOS Horomia 500ml

22,90 s PDV

Sobni parfem LOTOS Horomia 500ml

OPIS: Prekrasan miris bijelog lotosa očarat će vaša osjetila. Ono što zaista uvjerava i čini ovaj miris jedinstvenim su, pored lotosa, sočna breskva i ruža. Nevjerojatna kompozicija mirisa pružit će vašoj sobi ugodan i svjež miris.

MIRISNE NOTE: lotos, breskva, ruža, bijeli mošus

MIRIS ZA SOBU 500 ml: Talijanska tvrtka Deolab predstavlja novi, revolucionarni parfem za sobu. Parfemski mirisi dizajnirani su prema mirisima parfema za pranje rublja. Vrhunski proizvod ima inovativnu značajku dvoslojnog sastava. Prvi tzv gornja faza daje mirisnu kompoziciju, dok donja faza fiksira i neutralizira neugodne mirise u prostoru. Zajednička kombinacija obje faze osigurava dugotrajnu prisutnost parfema u prostoru. Jedinstveni miris svojom neutralizacijom najprije u potpunosti uklanja neugodne mirise u prostoru, a zatim ih raspršuje u prekrasnu notu mirisa u prostoru. Parfem je napravljen od visokokvalitetnih eteričnih ulja i vrhunskih sirovina. Proizvod je proizveden korištenjem ekološki prihvatljivih proizvodnih tehnika i prikladan je za korištenje u svim prostorijama. Miris je vrlo dugotrajan zbog visoke koncentracije esencija i mikrokapsula u sastavu. Revolucionarna formula s novom patentiranom molekulom nudi dvostruko veću izdržljivost na zraku.

UPUTE: Dobro protresite prije upotrebe. Raspršite parfem s udaljenosti od 50 cm i osigurajte osjećaj svježine i čistoće koji će dugo trajati.

Također preporučujemo

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
Sobni parfem LOTOS Horomia 500ml
22,90 s PDV
0