Savjeti za korištenje parfema za pranje rublja

Što su parfemi za pranje rublja?

Parfemi za rublje dodatak su pranju koji odjeći daje ugodan miris i svježinu. 🌼

Koriste se u kombinaciji s prašcima ili gelovima za pranje rublja i mogu djelovati slično kao i omekšivači, pa on ponekad nije ni potreban. Iako izvorna svrha parfema za pranje rublja nije omekšavanje, u kombinaciji s nekim prašcima i gelovima imaju sličan učinak.

Kako koristiti parfeme za pranje rublja?

💧 Strojno pranje

Budući da je proizvod koncentriran, dobro ga promiješajte prije strojnog pranja i dodajte 5/10 ml u odjeljak za omekšivač (umjesto omekšivača).

☀️ U sušilici

Ako proizvod želiš dodati samo u sušilicu, nekoliko kapi parfema nakapaj na rupčić ili komad tkanine i stavi ga u sušilicu. Zbog intenzivnog rada stroja postoji mogućnost laganog gubitka mirisa parfema nakon sušenja.

🌸 Ručno pranje

Ako odjeću pereš ručno, istu količinu (5/10 ml) dodaj u 5 litara vode tijekom zadnjeg ispiranja, sa zaštitnim rukavicama (jer se radi o visokokoncentriranom sredstvu).

🍀 Savjeti i trikovi

Čep proizvoda može se koristiti i kao mjerica jer je veličine približno 5 ml. Kod doziranja parfema vrijedi pravilo “manje je više” jer zbog visoke koncentracije imaju intenzivniji miris od običnog praška.

Kao alternativu, preporučamo potpuno izbacivanje omekšivača iz uporabe, a umjesto njega korištenje bijelog (destiliranog) octa! Njegova učinkovitost je višenamjenska jer uništava bakterije, čisti mrlje, omekšava odjeću i čisti perilicu. Ako miris parfema nije dovoljno jak, to može ukazivati ​​na masnu perilicu, što se može riješiti pokretanjem programa samočišćenja. Drugo rješenje je dodati ocat u otvor za prašak i pokrenuti duži program na velikim brzinama.

Od kud krenuti?

Ako prvi put kupuješ naše proizvode za pranje rublja, najbolje je započeti s pojedinačnim testerima proizvoda. Možeš kupiti testere pet najpopularnijih mirisa ili veće pakiranje u kojem možeš isprobati sve mirise.

Najprodavaniji parfemi za pranje rublja

Predstavljen je kratki izbor najpopularnijih parfema za pranje rublja. ⭐️

Također, nemojte zanemariti…

Za najmlađe i one s osjetljivom kožom imamo parfeme za osjetljivu kožu! 🐣
Osim toga, u ponudi imamo najprestižnije i najkvalitetnije parfeme za pranje rublja marke Horolux. 💎

Podijeli na:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Telegram

Leave a Comment

Prati nas

Popularne objave

Prati novosti

Prati novosti! Prijavi se na newsletter

Prati novosti o novitetima, akcijama i novim objavama i još mnogo više!

Pogledaj proizvode

Pogledaj više

Slične objave

Sve o kvaliteti točenih parfema

Sve o kvaliteti točenih parfema Parfemske vode su danas vrlo popularan izbor za ljubitelje parfema, ali nastaje problem jer na tržištu postoji ogroman izbor parfemskih

Vodič za parfeme

Parfemi su temeljni dio naše svakodnevice i odabir parfema koji će vam najbolje pristajati može biti kompliciran proces. Ključ za pronalaženje mirisa koji vas nadopunjuje

TOP 5 najpopularnijih muških parfema

TOP 5 najpopularnijih muških parfema Pronalazak najboljeg parfema je za muškarca prilično izazovan zadatak. Neki muškarci nose iste parfeme godinama, dok ih drugi mijenjaju prema

Kako pravilno isprobati novi parfem?

Odabir mirisa nedvojbeno je važan proces jer želiš pronaći parfem koji je savršen baš za tebe. Pri kupnji mirisa moraš obratiti pažnju na proces testiranja

Košarica