TOP 5 najpopularnijih muških parfema

TOP 5 najpopularnijih muških parfema

Pronalazak najboljeg parfema je za muškarca prilično izazovan zadatak. Neki muškarci nose iste parfeme godinama, dok ih drugi mijenjaju prema raspoloženju ili prilici. Bilo da tražiš novi miris za sebe ili ga kupuješ na dar, prva stvar koju trebaš znati je razlika između vodice poslije brijanja, toaletne vode i kolonjske vode.

Glavna razlika je u tome koliko je miris jak:

💎 Vodica poslje brijanja ili aftershave je najslabiji i sastoji se od 1 do 3% parfemskog ulja, tako da djeluje oko 2-3 sata nakon nanošenja.

💎 Toaletna voda sastoji se od oko 4 do 8% parfemskog ulja, što je previše ulja za nanošenje na lice, pa se nanosi na pulsne točke – vrat, zapešće ili prsa. Nakon nanošenja, parfem bi trebao trajati 6 do 8 sati.

💎 Kolonjska voda sadrži 2-5% parfemskog ulja i svojevrsni je križanac između vodice poslije brijanja i toaletne vode.

💎Najsnažniji je svakako parfem koji sadrži oko 15 do 30% parfemskog ulja. To znači da je potrebna samo mala količina na pulsnim točkama kako bi parfem trajao dugo.

Osim toga, parfemi se dijele na drvenaste, začinske, cvjetne, orijentalne, citrusne i vodene aromatične note. Kako bismo lakše donijeli odluku o kupnji na našim stranicama, predstavit ćemo i opisati najpopularnije parfeme za muškarce.

5. Tobacco Vanillie – Tom Ford

Tobacco Vanille Tom Ford je orijentalni začinski miris za muškarce i žene. Miris je luksuzan i svečan te se smatra legendom u svijetu mirisa. Dominantni mirisi vanilije i duhana dodaju mu dašak jedinstvenosti, dok note drveta, kakaovca i suhog voća stabiliziraju esenciju mirisa i čine ga dostupnim svakom muškarcu.

4. Boss Bottled – Hugo Boss

Boss Bottled Hugo Boss je drveni začinski miris za muškarce. Voćne mirisne esencije šljive, jabuke i svježih citrusa u visokim notama naglašavaju jedinstvenu osobnost svakog muškarca. Topli akordi klinčića i cimeta doprinose seksi mirisu, a kriju se u srcu mirisa zajedno s karanfilom i mahagonijem. Drvo cedra i sandalovina u kombinaciji s vanilijom, vetiverom i maslinom čine snažnu bazu mirisne kompozicije. Parfem predstavlja idealan izbor za suvremene muškarce.

3. Code – Armani

Orijentalno-začinski miris Code Armani nedvojbeno je savršen izbor za modernog muškarca. Izvanredna aroma bergamota s limunom privlači pažnju, a svježe tonove ubrzo zamjenjuje nježan miris cvjetova masline. Za kraj dolaze topliu tonovi drveta guaiac i slatki miris zrna Tonke u ništa manje zavodljivim donjim notama mirisa.

2. Sauvage – Dior

Sauvage Dior poznat je kao izuzetno aromatičan i elegantan muški miris. Na bazi drveta i jantara raspršuje svoje aromatične egzotične note i naglašava senzualnost mirisa i osobe koja ga nosi. Svježe note limuna i gorkog ružmarina daju osjećaj trenutka obojenog tamnoplavom bojom, gdje se svježina noći isprepliće s vrelinom pustinje.

1. 1 Million – Paco Rabbane

Posljednji i definitivno najpopularniji miris od svih – 1 Million by Paco Rabbane. Miris predstavlja životni put uspješnog i ambicioznog muškarca koji točno zna što želi u životu i koji si postavlja ciljeve. U mirisu prvi ulaze u igru ​​tonovi sočne mandarine i svježe mente, topli cimet i cvjetni akordi zavodljive ruže. Bazne note jantara i kože dovode do potpunog senzualnog doživljaja. Nezaboravni miris za muškarce 1 Million krije dozu prestiža, harmonije i aktivnog načina života.

Podijeli na:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Telegram

Odgovori

Prati nas

Popularne objave

Prati novosti

Prati novosti! Prijavi se na newsletter

Prati novosti o novitetima, akcijama i novim objavama i još mnogo više!

Pogledaj proizvode

Pogledaj više

Slične objave

Sve o kvaliteti točenih parfema

Sve o kvaliteti točenih parfema Parfemske vode su danas vrlo popularan izbor za ljubitelje parfema, ali nastaje problem jer na tržištu postoji ogroman izbor parfemskih

Vodič za parfeme

Parfemi su temeljni dio naše svakodnevice i odabir parfema koji će vam najbolje pristajati može biti kompliciran proces. Ključ za pronalaženje mirisa koji vas nadopunjuje

TOP 5 najpopularnijih muških parfema

TOP 5 najpopularnijih muških parfema Pronalazak najboljeg parfema je za muškarca prilično izazovan zadatak. Neki muškarci nose iste parfeme godinama, dok ih drugi mijenjaju prema

Kako pravilno isprobati novi parfem?

Odabir mirisa nedvojbeno je važan proces jer želiš pronaći parfem koji je savršen baš za tebe. Pri kupnji mirisa moraš obratiti pažnju na proces testiranja