O PODUZEĆU

Tvrtka se bavi veleprodajom i maloprodajom točenih parfema. Povezani smo s tvrtkom Parfumi Mistral d.o.o., koja je kao distributer za Sloveniju i Hrvatsku naš jedini dobavljač parfema. Za daljnju prodaju možete nas kontaktirati na prodaja@areal.hr ili na broj 040 618 250 i 041 397 089.

O TOČENIM PARFEMIMA

Točeni parfemi proizvedeni su u EU. Proizvedeni su prema standardima i usklađeni su sa svim propisima koje zahtijeva europsko zakonodavstvo o kozmetičkim proizvodima. Svi parfemi u ponudi upisani su u središnji elektronički registar, tj. CPNP (Portal za obavijesti o kozmetičkim proizvodima).

OPĆENITO O TOČENIM PARFEMIMA

Dugogodišnje iskustvo proizvođača parfema vrhunske kvalitete znači da garantiramo za postojanost i kvalitetu mirisa. Naši mirisi inspirirani su najpoznatijim mirisima svijeta i mogu zadovoljiti i najistančaniji ukus. Nekoliko puta godišnje povećavamo asortiman točenih parfema zbog inovacija na svjetskom tržištu. Točeni parfemi prodaju se pretakanjem iz većih boca u odabrane male bočice u četiri različite zapremine (15, 30, 50 i 100 ml). Zato su naši parfemi u bočicama odličan izbor za sve koji žele najbolji omjer kvalitete i cijene. To podupiremo činjenicama, ali i izvrsnim recenzijama naših kupaca kojih je više od 10.000.

Točenje parfema je koncept poznat stoljećima jer spaja kvalitetu i najjeftiniji oblik kupnje na tržištu parfema. Parfemi pripadaju grupi EDP (Eau de Parfum) i puno su dugotrajniji od uobičajenih komercijalno dostupnih proizvoda za osobnu njegu. Važno je znati da točeni parfemi nemaju ambalažu poput svjetski poznatih brendova.

Košarica
0