👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!

PARFEM ZA ČIŠĆENJE SVE VRSTE PODOVA SVJEŽE CVIJEĆE WEXOR 235 ml

8,90 s PDV

Dostupnost: Na zalihi

PARFEM ZA ČIŠĆENJE SVE VRSTE PODOVA SVJEŽE CVIJEĆE WEXOR 235 ml

Super koncentrirani proizvod kombinira neusporedivo djelovanje čišćenja s jedinstvenim intenzivnim mirisom. Dovoljan je samo jedan čep da ispusti opojnu i dugotrajnu mirisnu notu. Super koncentrirana formula omogućuje do 50 tretmana čišćenja. Parfem za čišćenje svih vrsta podova je novost na tržištu. Njegova složena formula napravljena je na način da samo nekoliko kapi osigurava eksploziju čistoće poda i dodaje savršenu mirisnu aromu u prostoriji. Proizvod je pogodan za čišćenje svih vrsta podova i za sve vrste nečistoća.

OPIS MIRISA: Na prvi pogled ovaj miris snažno dočarava svježinu citrusa i slatkoću tek procvjetalog cvijeća. Ali miris se brzo pretvara u nježno i skladno srce kojim dominiraju đurđica i mošus. Kompozicija parfema je jedinstvena i posebna, svojom svježom slatkom kombinacijom unosi nezamislivo privlačnu aromu u prostoriju.

UPOTREBA: Prije upotrebe proizvod protresti. Dodajte jedan čep proizvoda u pola kante vode (5 l). Ako želite postići ekstra mirisni učinak, dozu možete udvostručiti. Za osjetljive površine kao što je parket, dodajte samo pola kapice. Jedan čep na pakiranju sadrži približno 6 ml.

UPOZORENJE: Nije za jelo. Proizvod čuvati izvan dohvata djece i životinja. Nakon upotrebe ambalažu odložiti u plastičnu ambalažu. Ne bacajte ambalažu u prirodu.

 

 

 

 

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
PARFEM ZA ČIŠĆENJE SVE VRSTE PODOVA SVJEŽE CVIJEĆE WEXOR 235 ml
8,90 s PDV

Dostupnost: Na zalihi