Sve o kvaliteti točenih parfema

Sve o kvaliteti točenih parfema

Parfemske vode su danas vrlo popularan izbor za ljubitelje parfema, ali nastaje problem jer na tržištu postoji ogroman izbor parfemskih voda, a one nisu uvijek najbolje kvalitete. U prodaji su parfemi različitih proizvođača pa je dobro znati prepoznati kvalitetne parfeme.

Kako prepoznati kvalitetne točene parfeme:

⭐️ Kvalitetno skladištenje
Parfem je točen kada ga kupite je pretočen iz veće u manju ambalažu koju ćete ponijeti kući. Iznimno je važno da se parfemi u trgovini čuvaju u kvalitetnim bočicama jer u tekućini može brzo doći do oksidacije. U našim točionicima svaki parfem je pažljivo pohranjen i zaštićen plutenim poklopcem koji zadržava parfemske pare.

⭐️ Dovoljno visoka cijena

Točeni parfeme su nedvojbeno jeftiniji od originala, ali postoje primjerci parfema za manje od 5 EUR za bočicu od 15 ml. Ova cijena nije realna jer cijena koju plaćate uključuje porez, proviziju prodavača i zastupnika te samu cijenu proizvoda koja uključuje pakiranje, parfem, zakonsku regulativu, proizvodnju, transport i nešto profita. Upravo zato preniska cijena parfema može ukazivati ​​na njegovu nekvalitetnu kompoziciju.

⭐️ Gornje, bazne i srednje note

Svaki dobar i pravi parfem sadrži sve tri note, što znači da kada parfem ispari, mirišemo na nekoliko različitih komponenti parfema koje se pojavljuju u određenom vremenskom periodu nakon nanošenja. Na tržištu se, nažalost, mogu pronaći točeni parfemi koji imaju visoke koncentracije, ali nemaju mirisne note, pa se zato zovu linearni parfemi. Dobro je provjeriti precizne opise parfema u kojima su uvijek navedene i mirisne note.

⭐️ Različite boje tekućina

Različiti parfemi također imaju različite boje tekućina jer sadrže različite sastojke. Eterična ulja, koja se često koriste u proizvodnji parfema, također imaju svoju jedinstvenu boju. Većina ih je svijetla, ali neke mogu zadržati boje latica od kojih su dobivene (npr. ružino ulje). Takvi primjerci parfema obično su tamniji (npr. ulje grejpa), pa se nemojte iznenaditi ako na vidite bočice različitih boja, to je sasvim prirodno.

⭐️ Prilagođene bočice

O tome koliko ćete parfem koristiti ovisi i izgled bočice. Originalne bočice, koje su obično veće od bočica točenih parfema, u nekim su slučajevima tamnije (npr. muški parfemi) tako da svjetlosne zrake ne utječu na miris. Glavni razlog za to je što veće bočice koristite puno dulje od onih manjih (na točenje), u nekim slučajevima čak i nekoliko godina, budući da se parfem ne koristi svaki dan. U skladu sa svim navedenim, logično je i da su bočice točenih parfema svjetlije.

⭐️ Provjerite recenzije kupaca

Na tržištu smo već pronašli dosta proizvođača koji svoje parfeme razrjeđuju vodom i alkoholom kako bi proizveli veće količine parfema, a da se to ne primijeti. Upravo iz tog razloga važno je pronaći proizvođača kojemu možete vjerovati i koji je već stvorio dobru reputaciju. Također, uvijek možete provjeriti recenzije kupaca na našoj web stranici.

Najprodavaniji ženski parfemi

Najprodavaniji muški parfemi

Podijeli na:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Telegram

Leave a Comment

Prati nas

Popularne objave

Prati novosti

Prati novosti! Prijavi se na newsletter

Prati novosti o novitetima, akcijama i novim objavama i još mnogo više!

Pogledaj proizvode

Pogledaj više

Slične objave

Sve o kvaliteti točenih parfema

Sve o kvaliteti točenih parfema Parfemske vode su danas vrlo popularan izbor za ljubitelje parfema, ali nastaje problem jer na tržištu postoji ogroman izbor parfemskih

Vodič za parfeme

Parfemi su temeljni dio naše svakodnevice i odabir parfema koji će vam najbolje pristajati može biti kompliciran proces. Ključ za pronalaženje mirisa koji vas nadopunjuje

TOP 5 najpopularnijih muških parfema

TOP 5 najpopularnijih muških parfema Pronalazak najboljeg parfema je za muškarca prilično izazovan zadatak. Neki muškarci nose iste parfeme godinama, dok ih drugi mijenjaju prema

Kako pravilno isprobati novi parfem?

Odabir mirisa nedvojbeno je važan proces jer želiš pronaći parfem koji je savršen baš za tebe. Pri kupnji mirisa moraš obratiti pažnju na proces testiranja

Košarica