👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!

MIRISNA SVIJEĆA SANDALOVINA & RUŽIČASTI PAPAR

Original price was: 23,90€.Current price is: 19,12€. s PDV

NOVO! MIRISNA SVIJEĆA SANDALOVINA & RUŽIČASTI PAPAR!

Predstavljamo vam novu liniju premium mirisnih svijeća s prirodnim sojinim voskom brenda Horomia. Nova linija mirisnih svijeća uključuje osam jedinstvenih visokokvalitetnih esencija koje su kreirali renomirani talijanski parfumeri. Svaka od osam mirisnih svijeća u prostoriju unosi ugodan i harmoničan miris. Za kraj, osim izvanrednih mirisa, osmislili su i savršeno i elegantno pakiranje savršeno za uređenje svake prostorije.

Mirisna svijeća u staklenom pakiranju teži 350 g i ukrašena je ručno rađenim poklopcem od orahovog drveta. Poklopac služi i za zatvaranje svijeće kada ne gori, kako bi se sačuvao miris koji se nalazi u vosku.

Vrijeme gorenja svijeće je do 75 sati.

Nakon što je vosak potrošen, staklenka se može koristiti u različite svrhe.

OPIS MIRISA

Tajanstven i fascinantan susret jantarnog mirisa ruma i sofisticiranih drevnih nota papirusa. Sandalovina i ružičasti papar spojeni daju fascinantan miris koji našem domu pruža ugodan i nježan sklad.

Gornje note: rum, cimet, ružičasti papar

Srednje note: labdanum, papirus, tamjan

Bazne note: benzoin, vanilija, sandalovina

SASTAV: Alpha – Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Coumarin, Dihydro Pentamethylindonone, Heliotropine, Linalool, Vanillin

UPOZORENJE:Proizvod može izazvati alergijsku reakciju na koži. Proizvod je štetan za vodene organizme. Čuvati izvan dohvata djece i životinja. Ne bacajte proizvod nakon upotrebe. Ako se pojavi iritacija kože ili osip, potražite liječničku pomoć.

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
MIRISNA SVIJEĆA SANDALOVINA & RUŽIČASTI PAPAR
Original price was: 23,90€.Current price is: 19,12€. s PDV