👨‍💻 Registriraj se i iskoristi dodatnih 5% popusta!

🇭🇷 Cijena GLS dostave 4,50 eura.

Profumel Parfem za pranje rublja SWEET SUN

Profumel Parfem za pranje rublja SWEET SUN

Šifra OTR003 Kategorije , Številka

14,90 s PDV

Jeste li ikada čuli za parfem koji se koristi za pranje rublja? Sada je dostupan i ovdje. U ponudi imamo 8 različitih vrsta parfema za pranje rublja dostupnih u pakiranju od 250 ml. Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Deolab S.r.l., koja ima dugogodišnju tradiciju za takve proizvode.

Profesionalni Profumel proizvodi puno su više od jednostavnih mirisa za rublje. Dovoljno je nekoliko kapi dodati u perilicu da dobijete mirisnu odjeću.

Profumel je prvi miris za rublje koji brine za dobrobit najmlađih, beba i male djece. Formula parfema za pranje rublja je dezinficijensna i hipoalergena te je pogodna za osjetljivu dječju kožu koja je posebno razdražljiva. Proizvod Profumel pomaže u uklanjanju klica i bakterija s odjeće.

SWEET SUN ili slatko sunce. Miris je mješavina citrusa, magnolije i pačulija. Miris je inspiriran slatkim svjetlom sunca, prekrasnim sunčanim danom na obroncima Himalaje, koji je ispunjen bujnim rastom magnolija.

 

 

 

 

Šifra OTR003 Kategorije: , Številka parfuma

DODAJ NA SVOJU LISTU ŽELJA

Imaš pitanja o proizvodu? Piši nam na chat u donjem desnom kutu.
Više odgovora na često postavljana pitanja dostupno je ovdje.

Opis

UPUTE ZA KORIŠTENJE:

Prije upotrebe proizvod dobro promiješajte.

Kao mjeru možete koristiti čep na pakiranju koji je oko 5 ml.

  STROJNO PRANJE: Dodajte 5/10 ml parfema u odjeljak za ispiranje gdje obično stavljate omekšivač. Parfem se može dozirati u bilo kojoj fazi pranja.

  U SUŠILICI: Nakapajte nekoliko kapi parfema na rupčić ili komad tkanine i stavite u sušilicu. Nemojte prskati parfem izravno na odjeću.

  RUČNO PRANJE: U 5 litara vode dodajte 5/10 ml parfema.

MIRISNE NOTE:citrusi, magnolija, pačuli

SASTAV: Butilcicloesil Acetat Benzil Salicylate, esil cinnamal, 2-(4-tert-Buttilbenzil) Propionaldehyde, Coumarin, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-ottaidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil) etanone, Citronellol, Linalool, 1-(1,2,3,4,6,7,8,8a-otaidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil) etan-1-one, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8a-Ottaidro-2,3,8,8 tetrametil-2-naftil) etan-1-one, Eucalyptol, Dodecanale, 2 Methyl undercanal, Methyl Cinnamate, 3-methyl-4-(2,6,6-trimethyl-2-cicloesen-1-il)-3-Buten-2-one, dimethylcyclohexene-3-one-1-carbaldehyde

UPOZORENJE: Nije za jelo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice. Proizvod može izazvati alergijsku reakciju.

INCI: Parfem za pranje rublja (Profesionalni proizvod)

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Profumel Parfem za pranje rublja SWEET SUN”

Dodaj proizvod u košaricu

Najpopularniji parfemi za pranje rublja

Ako naručuješ prvi put i prije veće kupnje želiš isprobati različite mirise koje nudimo, preporučujemo sljedeće:

Parfemi za pranje rublja također se mogu izuzetno dobro kombinirati s mirisima za tkanine i mirisnim vrećicama za dom:

  • mirisi za tkanine (12,90€), koji ne sadrže alkohol i plinove. Prikladni su za sve vrste tkanina, uključujući svilu i kašmir. Ne ostavljaju mrlje. Idealne su za zavjese, automobile, sofe i odjeću.
  • mirisne vrećice (10,90€) stvorene su od prirodne neprehrambene lisnate riže i osmišljene kako bi tvojoj odjeći i domu dale jedinstven i nezamjenjiv miris.

Pakiranje sadrži difuzor od 200 ml i 5 štapića od ratana. Jednostavno korištenje.

Praktični mirisni sprejevi za svaku namjenu i prostor. Uživaj u mirisu!