👨‍💻 Registriraj se in prejmi 5% popusta!
🚚 Do brezplačne dostava manjka še 50,00!

SET Parfema za pranje rublja LOTOS

Original price was: 26,90€.Current price is: 22,87€. s PDV

MIRISNE NOTE: cvijet lotosa, breskva, ruža, anis, bijeli mošus

MUSCHI E LOTO Horomia set sastoji se od dva proizvoda:

1 x 250 ml parfem za pranje rublja

1 x 250 ml miris za tkanine i dom

Novo na tržištu! Jeste li ikada čuli za parfem koji se koristi za pranje rublja? Sada je dostupan i ovdje. U ponudi imamo 16 različitih vrsta parfema za pranje rublja. Dostupni su u tri različite veličine; 50, 250 i 500 ml. Proizvodi su proizvedeni u Italiji od strane tvrtke Horomia koja ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje.

Profesionalni Horomia proizvodi puno su više od jednostavnih mirisa za rublje. Dovoljno je nekoliko kapi dodati u perilicu da dobijete mirisnu odjeću. Mirisna odjeća daje vam osjećaj ugode tijekom cijelog dana.

MIRISNE NOTE: cvijet lotosa, breskva, ruža, anis, bijeli mošus

PARFEM ZA PRANJE RUBLJA 250 ml Dodajte nekoliko kapi parfema u perilicu kako bi Vaše rublje zamirisalo. Parfem će vam pružiti osjećaj ugode tijekom cijelog dana.

SPREJ ZA TKANINE I DOM 250 ml: Inovativni proizvod bez alkohola i plinova, pogodan za sve vrste tkanina, uključujući svilu i kašmir. Proizvod ne ostavlja mrlje. Idealan je za zavjese, unutrašnjost automobila, sofe i odjeću.

 

SASTAV PARFEMA ZA PRANJE RUBLJA:Para-ter-Butilcicloesil acetate. Citronellol. Esil cinnamal. 2 Metil undecanale. Benzyl Salicylate. 2-Metile-3-(para-isopropilefenil) propionaldeide. Esil salicylate. Coumarin. 10-Undecenale. 1-metossi-4-(1-propenil) benzene

UPOZORENJE: Nije jestivo! Čuvati izvan dohvata djece. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute. Nakon upotrebe temeljito oprati ruke. Nemojte udisati proizvod. Proizvod može ozbiljno nadražiti oči i kožu, stoga pri uporabi nosite zaštitne naočale i zaštitne rukavice.

SASTAV SPREJA: Etil 4-tert-butilcicloesile

INCI: Parfem za tkanine i prostor (Profesionalni proizvod)

Priporočamo tudi

Registriraj se zdaj in prejmi 5% popusta
Košarica
SET Parfema za pranje rublja LOTOS
Original price was: 26,90€.Current price is: 22,87€. s PDV